Iklan

Soal Bahasa Jawa

This category contains 3 posts

SOAL BAHASA JAWA KELAS 6 SEMESTER 2


Wenehna tandha ping (x) ing aksara a,b,c utawa d sangarepe tembung kang mathuk! 1. Ing mangsa ketiga kreteg kang rusak banjur didandani sarono gotong royong. Wong-wong padha pangerten dhewe-dhewe sing duwe pring padha urun pring, sing duwe kayu urun kayu, ono kang urun semen,watu uga wedhi. Cekake, kabeh kabutuhan kanggo ndandani kretegpada teka dhewe, ora … Baca lebih lanjut

SOAL US BAHASA JAWA KELAS 6


Wenehna tandha ping (x) ing aksara a,b,c utawa d sangarepe tembung kang mathuk! 1. Ing mangsa ketiga kreteg kang rusak banjur didandani sarono gotong royong. Wong-wong padha pangerten dhewe-dhewe sing duwe pring padha urun pring, sing duwe kayu urun kayu, ono kang urun semen,watu uga wedhi. Cekake, kabeh kabutuhan kanggo ndandani kretegpada teka dhewe, ora … Baca lebih lanjut

Soal UTS Bahasa Jawa Kelas 5 Semester 1


ULANGAN UMUM TENGAH SEMESTER I TAHUN PELAJARAN Mata Pelajaran : Bahasa Jawa Kelas : V (Lima) Hari / Tanggal : Waktu : 90 menit I. Wenehana tandha ping (x) ing aksara a, b, c utawa d kang dadi jawaban bener ! 1. Yen kowe padha kesasar becike …. marang wong kang ngerti a. takon c. … Baca lebih lanjut

Iklan
Follow Galeri Pendidikan Dasar on WordPress.com